Nentokesore

Në praninë e bodrumeve, garazhe dhe dhomave nëntokësore, Volteco propozon zgjidhje të ndryshme hidroizolimi. Sistemi PLASTIVO përfaqëson një zgjidhje teknologjikisht të avancuar për hidroizolimin dhe mbrojtjen e siperfaqes. E pajisur me të gjithe elementet e nevojshem për të shmangur përkeqësimin e betonit , PLASTIVO parandalon hyrjen e ujit dhe agjenteve agresive, i reziston shokut termik  pa u shkëputur nga mbështetja.