Stuko Mbrojtese Izoluese

X-RAPID

X-RAPID eshte nje stuko me baze cimentoje, monokomponent, izolues, me ngrirje gjysem te shpejte e me terheqje te kontrolluar, per permbarimin siperfaqesor qe vendoset ne nje shtrese ndermjet 1 mm dhe 4 mm.

X-LIME

X-LIME eshte nje llac permbarimi me baze gelqere, i perzier paraprakisht, me ngjyre te bardhe.

CP2

CP2* eshte nje stuko organiko minerale, izoluese, elastike, transpiruese e perbere nga dy lende me baze cimentoje, me ngjyre hiri. * me baze kopolimeri Plastivo

CP1

CP1* eshte nje stuko organiko minerale izoluese, elastike, me aftesi shume te larte transpiruese, e perbere nga dy lende me baze cimentoje, me ngjyre te bardhe. * me baze kopolimeri Plastivo