Ndërtim

Break

BREAK eshte nje produkt (profil) ne forme kutie vetizolues, me mbajtje hidraulike qe rregullon dhe izolon te carat spontane te shkaktuara nga dukurite e terheqjes (gjate tharjes) se betoneve.

Plastivo 90

PLASTIVO 90 eshte nje lende niveluese, izoluese me baze cimentoje, polimere e modifikuar, prej dy perberesish, me rrjedhshmeri te larte, e perkulshme, e perbere nga inerte, lidhes me baze cimentoje dhe nga polimere akrilike ne emulsion.