X-RAPID

X-RAPID eshte nje stuko me baze cimentoje, monokomponent, izolues, me ngrirje gjysem te shpejte e me terheqje te kontrolluar, per permbarimin siperfaqesor qe vendoset ne nje shtrese ndermjet 1 mm dhe 4 mm.

X-RAPID eshte nje stuko me baze cimentoje, monokomponent, izolues, me ngrirje gjysem te shpejte e me terheqje te kontrolluar, per permbarimin siperfaqesor qe vendoset ne nje shtrese ndermjet 1 mm dhe 4 mm.

 

APLIKIMET

  • Stukimi i siperfaqeve prej betoni, edhe te gjera, vertikale e tavane, te brendshme e te jashtme;
  • normalizimi dhe permbarimi i siperfaqeve si ballkone, parmake, fasada te ndertesave, panele parafabrikate, etj…;
  • stukimi i siperfaqeve te izoluara me PLASTIVO dhe/ose AQUASCUD.

AVANTAZHET

  • Tiksotropi optimale;
  • punueshmeri optimale dhe permbarim i mire siperfaqesor;
  • puthitje e larte mbi te gjitha siperfaqet me baze cimentoje, te reja e te vjetra, edhe te lyera;
  • periudha te shkurtuara te ngrirjes;
  • qendrueshmeri optimale e permasave;
  • padepertueshmeri optimale e ujit.

Kërkesë Informacioni për X-RAPID

Përshkrim i formularit

  • 7 + 98 =

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *