X-LIME

X-LIME eshte nje llac permbarimi me baze gelqere, i perzier paraprakisht, me ngjyre te bardhe.

x-lime

 

X-LIME eshte nje llac permbarimi me baze gelqere, i perzier paraprakisht, me ngjyre te bardhe.

 

APLIKIMET

  • Stukimi i suvatimeve me baze cimentoje ose gelqere cimentoje, dhe elementeve prej betoni/beton armè, edhe neqoftese jane me plasaritje te vogla apo te lyera

  • Uniformizimi i fasadave qe kane pesuar nderhyrje te mirembajtjes dhe te riparimit te suvatimeve si sfond i pergatitjes per nje lyerje te mevonshme

  • Permbarimi i sistemit CALIBRO

AVANTAZHET

  • Aftesi e larte transpiruese (pershkueshmeria e avullit)

  • Puthitje optimale me sfondin, me lidhje te forte si mbi siperfaqet e reja ashtu edhe mbi ato te vjetra

  • Punueshmeri e mire dhe permbarim optimal

  • Ngjyre e bardhe

  • Perputhshmeri me muraturat historike ne saje te modulit te ulet te elasticitetit

Kërkesë Informacioni për X-LIME

Përshkrim i formularit

  • 7 + 19 =

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *