VOLGRIP HP

VOLGRIP HP eshte nje izolues bentonit i paraderdhur, me vetlidhje me betonin e lidhur me nje membrane prej MDPE.

volgrip-hp

 

VOLGRIP HP eshte nje izolues bentonit i paraderdhur, me vetlidhje me betonin e lidhur me nje membrane prej MDPE. Struktura e VOLGRIP HP eshte e perbere nga nje lecke dhe nje perberes poroz, me bentonitin e natriumit te vendosur ne mes tyre, te bashkuar mekanikisht me nje sistem punimi te cilit i ngjitet nje membrane prej MDPE; e tera i jep produktit nje vetkufizim te jashtezakonshem me cilesi izoluese te papare.

 

APLIKIMET

Mbrojta dhe izolimi i strukturave prej betoni te vendosura nen siperfaqen e tokes nga ujrat freatike te vazhdueshme, te ndryshueshme dhe filtruese.
Per tipologji te ndryshme perdorimi, konsultoni paraprakisht Sherbimin Teknik Volteco.
Perdoret ne bashkesi me vendosjen e shtresave te betonit (sheshe e mure themelesh kunder diafragmave, shtylla, berlineze, themele ekzistues apo armature per hedhje),ne ndertesa si garazhe, kantina, magazina, caveaux (dhoma te nendheshme te blinduara), taverna, depozita, parkime auto me kate e gjithashtu nenkalime e galeri.

 

AVANTAZHET

 • Vetkufizim i jashtezakonshem dhe izolim shume i larte te perftuara si rezultat i perpunimeve specifike;
 • menjanon dukurite e kalimit te ujit nga nje faqe ne tjetren;
 • izolon ne menyre autonome dhe te qendrueshme demtimet e zakonshme te shkaktuara nga terheqja e betonit gjate tharjes;
 • rezulton me vendosje praktike e te shpejte, fiksohet me nje gozhdim te thjeshte;
 • mund te shpohet, per te lejuar kalimin e armaturave apo te hekurave lidhes;
 • mund te pritet e modelohet per t’ju pershtatur ne menyre te persosur formes se struktures;
 • lehteson punimet e rastit te paraaktivizimit, neqoftese nevojiten (ne prani te tokave apo ujrave te ndotura dhe/ose me permbajtje te larte kriperash);
 • u qendron goditjeve te rastit;
 • neqoftese, ne fazen e vendosjes, VOLGRIP HP peson disa demtime, riparimi duhet kry-
  er thjeshte duke perdorur stukon specifike te Bentonitit te Natriumit BENTOSEAL;
 • praktik dhe i shpejte ne pergatitjen e siperfaqeve te vendosjes, nuk kerkon normalizimin e imet te suporteve;
 • dielli, era, shiu dhe temperaturat e ulta nuk cenojne as perkulshmerine, as vendosjen dhe funksionimin e produktit;
 • VOLGRIP HP mund te vendoset edhe mbas qendrimit per disa dite ne prani te ujit, por jo te rrjedhshem;
 • nuk peson ndryshime prej takimit me elementet zakonisht te pranishem ne ujrat e shtresave te rrjedhjes se pare;
 • ne shumicen e rasteve nuk eshte e nevojshme kubeja mbrojtese.

Kërkesë Informacioni për VOLGRIP HP

Përshkrim i formularit

 • 8 + 42 =

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

PËRDORUR NË