Forbo

"Forbo Marmoleum" eshte i perbere nga kombinimi i Rreshires, vaj liri, pisha, gur gelqeror, miell tape dhe miell druri, rrenje bimesh, te cilet e bejne kete product organik.

Nr. Id: 00016

“Forbo Marmoleum” eshte i perbere nga kombinimi i Rreshires, vaj liri, pisha, gur gelqeror, miell tape dhe miell druri, rrenje bimesh, te cilet e bejne kete product organik. Perberesit jo toksik gjate bashkimit  e bejne ate nje material te forte e te qendrueshem.

Vecorite antibakteriale te shtuara natyralisht ndihmojne ne mosmbajtjen e pluhurit dhe bakterieve. Pervec ketyre cilesivesive,  marmoleumi eshte gjithashtu i lehte per tu pastruar pasi papastertite nuk mund te penetrojne ne brendesi te shtreses mbrojtese.

Nje avantazh tjeter eshte edhe variacioni i dizajnit qe te ofron. Marmoleum gjithashtu te jep mundesine e zgjedhjes nga pothuajse 24 ngjyra te ndryshme te cilat  mund te perdoren ne ambjente te ndryshme si kuzhina, dhoma gjumi, zyra, si dhe ambjente te medha publike.

Kërkesë Informacioni për Forbo

Përshkrim i formularit

  • 3 + 12 =

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

PËRDORUR NË