CP2

CP2* eshte nje stuko organiko minerale, izoluese, elastike, transpiruese e perbere nga dy lende me baze cimentoje, me ngjyre hiri. * me baze kopolimeri Plastivo

cp-2

 

CP2* eshte nje stuko organiko minerale, izoluese, elastike, transpiruese e perbere nga dy lende me baze cimentoje, me ngjyre hiri.

* me baze kopolimeri Plastivo

APLIKIMET

CP2 siguron nje mbrojtje efikase karshi agjenteve agresive ne strukturat me betonarmè, duke vonuar dukurite e gerryerjes se armaturave.
Vecanerisht i keshilluar per strukturat me beton e betonarmè ne ndertim apo te parafabrikuar ne ndertesat civile, industriale dhe infrastruktura.

 

AVANTAZHET

  • Padepertueshmeri optimale e ujit dhe e kriperave zakonisht te tretura ne te;
  • aftesi mbrojtese e efekshme karshi agjenteve normale agresive te pranishem ne atmosfere (gaz karbonik, gaz sulfuror, kripera sulfate, aerosol deti, kripera qe shkrijne, etj…);
  • shton jeten e dobishme te struktures, duke pakesuar, ne te njejten kohe, koston e mirembajtjes;
  • elasticitet optimal edhe ne temperatura te ulta (- 10°C);
  • ngjitje optimale mbi suporte prej cimentoje dhe mbi shume materiale te tjera ndertimi;
  • qendrueshmeri e mire karshi cikleve ngrirje/shkrirje;
  • transpirim i mire i avullit te ujit;
  • qendrueshmeri e mire karshi rrezeve UV;
  • i qendrueshem karshi formimit dhe perhapjes se kepurdhave dhe myqeve.

 

Kërkesë Informacioni për CP2

Përshkrim i formularit

  • 3 + 53 =

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *