CP1

CP1* eshte nje stuko organiko minerale izoluese, elastike, me aftesi shume te larte transpiruese, e perbere nga dy lende me baze cimentoje, me ngjyre te bardhe. * me baze kopolimeri Plastivo

cp-1

 

CP1* eshte nje stuko organiko minerale izoluese, elastike, me aftesi shume te larte transpiruese, e perbere nga dy lende me baze cimentoje, me ngjyre te bardhe.

* me baze kopolimeri Plastivo

 

APLIKIMET

 • Protezione ed impermeabilizzazione di murature in genere.
 • Keshillohet ne menyre te vecante:
 • wwuvatime ne mure me plasaritje;
 • suvatime me dukuri te thithjes se ujit;
 • siperfaqe ku nevojitet nje mbrojtje e efektshme kunder ujit te reshjeve si pjesa ballore e ballkoneve, korniza te strehes se catise, parmake, etj.

AVANTAZHET

 • Padepertueshmeri optimale;
 • transpirim optimal;
 • elasticitet optimal;
 • perputhshmeri optimale mbi suporte me baze cimentoje e mbi shumicen e suporteve te lyera me verniqe;
 • permbarim i shkelqyer me malle;
 • aftesi e larte mbrojtese duke i siguruar nje jetezgjatje me te larte te dobishme struktures e duke pakesuar, ne te njejten kohe, shpenzimet e mirembajtjes;
 • qendrueshmeri karshi rrezeve UV;
 • ngjyre e bardhe, sfond ideal per nje lyerje te metejshme;
 • i qendrueshem karshi formimit dhe perhapjes se kepurdhave dhe myqeve.

Kërkesë Informacioni për CP1

Përshkrim i formularit

 • 5 + 55 =

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *