Biodry

foto e biodry

Biodry eshte nje teknologji e re ne ndertim qe perdoret per largimin e lageshtise kapilare nga muratura.

Nr. Id: 00015

ELEMINIMI I LAGESHTISË

Në të gjitha rastet kur ka lagështi kapilare, janë të pranishme luhatje elektrike të cilat interferojnë në polaritetin e molekulave të ujit. Në parim kur një valë energjie përplaset me një vale tjeter të njëjte por më kah të kundërt, ato eleminojnë njëra-tjetren. Pajisja Biodry kap këto valë, i ndërron kahun dhe i reflekton mbrapsht. Gjatë përplasjes valet anullohen dhe molekulat e ujit nuk pësojnë më ndryshime elektrike, duke u ulur lehtësisht falë forcës së rëndesës.

Kërkesë Informacioni për Biodry

Përshkrim i formularit

  • 9 + 7 =

Funksionimi i Biodry

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *