Rikonstruksion I Pallatit te Kultures, Patos

Korik 2002 – Dhjetor 2002

Realizimi i punimeve te prishjes se suvatimeve te vjetra, shtresave, heqje e dyerve, dritareve, ne te gjitha ambientet dhe prishje e skenes se vjeter (skena ishte e djegur pothuajse plotesisht) etj. Punime e rifiniturave ne te gjitha ambientet dhe zevendesimi i dyerve, dritareve dhe vetratave. Punime speciale ne hollet e te gjitha kateve si dhe vendosja e parmakeve. Punime elektrike komplet te reja dhe hidrosanitare. Punime hidroizolimi ne tarace. Punime bojatisje.

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *