Dysheme industriale realizuar sipas normatives UNI EN 11146. Praktiker, Tirane

Dysheme industriale ne nje siperfaqe 9500m2, realizuar sipas normatives UNI EN 11146, me nje spesor 22 cm, me fibra celiku. Afati i realizimit 7 dite.

Ne kete dysheme per here te pare eshte realizuar hedhja e betonit me makinerine lazer (Vibrofinitrice laser SXP) duke mundesuar keshtu realizimin ne cdo dite te rreth 1400 m2. JON shpk e ka realizuar ne bashkepunim me B Nord Pavi 2000 dhe eshte punuar konform normativave europiane. Gjithashtu eshte realizuar nivelimi i nenshtreses se stabilizantit me nje spesor rreth 5 cm me makineri Archimede duke mundesuar nivelimin e te gjithe siperfaqes me nje gabim maksimal rreth 1 cm (ne siperfaqen 9500 m2). Jane kryer paraprakisht te gjitha testet per arritjen e rezistences ne ngjeshje te nenshtresave (verifikimi para hedhjes se betonit)

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *