Dysheme industriale “Pallat mbrapa drejtorise qendrore te postave”, Tirane

Realizuar Gusht 2005 – Shtator 2005

Realizimi i nje dyshemeje industriale beton arme dhe e perpunuar per garazhe autoveture. U realizua vendosja e shtreses se plastmasit dhe shiritat anesore, nderhyrje ne fabriken e prodhimit te betonit (Albabeton) ne Tirane per formulimin e prodhimit te betonit sipas standarteve europiane ne asistencen e inxhinierit italian derguar nga NORD RESINE. U realizuamontimi i artmatures se hekurit me zgara 20×20 cm me hekur diameter 5mm. U realizua hedhja ne veper me nivelim me aparatur lazer. U perpunua siperfaqja e betonit me kuarc te aditivuar dhe armuar me fibra celiku dhe me ngjyre. U realizua perpunimi me helikopter, prerja (hapja e fugave me motor sharre) dhe xhuntimi i tyre. U perpunua siperfaqja per mbrojtje nga vajrat dhe pluhuri. U realizua Rampa e brendshme dhe e jashtme kjo e fundit u be me ngjyre.

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *