JON construction&solutions, ne bashkepunim me Biznes Albania dhe Shoqaten e Ndertueseve te Shqiperise, prezanton nje teknologji te re, BIODRY, qe vjen si sistemi me I avancuar per eliminimin e perhershem te lageshtise kapilare, I shpallur si inovacioni I vitit 2014 ne Itali.

Ne kete prezantim, kompania Jon.shpk, vjen me nje pervoje te pasur ne promovimin per tregun shqiptar dhe rajonal, te nje serie produktesh e sistemesh inovative te markave te njohura evropiane ne fushen e produkteve dhe sherbimeve ne ndertim.

Ajo mban sot perfaqesine e 21 kompanive evropiane per Shqiperine dhe Rajonin, duke investuar ne unifikimin e cilesise se teknologjive me te avancuara qe merr nga keto kompani, me cilesine e sherbimit te kualifikuar qe ajo I ofron klientit.

Ne perputhje me obligimin qe ka sot tregun shqiptar per t’u integruar ne tregun evropian, per te njesuar nivelet e cilesise, koncepteve dhe mentalitetit ne sherbim me ato evropiane, z.Edmond Haxhinasto, Minister i Transportit dhe Infrastrukturës, u shpreh se mbeshtet nisma te tilla, te cilat e bejne te ndjehet pjese e atyre qe shpejtojne hapat per te kapur ritmet e Evropes qe synojne.

Falenderim I vecante I shkon z.DanieleTarabini, Perfaqesues I kompanise zvicerane “WALL &WALL” per arritjen qe kane realizuar si dhe per besueshmerine ne nje kompanie shqiptare (Jon.shpk) te ciles i japin ekskluzivitetin per hedhjen ne treg te ketij produkti inovativ ne Rajonin e Ballkanit, perfshire dheTurqine.

Ne duhet te synojme, qe secili ne fushat perkatese qe mbulon ne biznes, te arrijme te fusim sa me shume produkte ne tregun ballkanik nepermjet Shqiperise, per ta kthyer vendin tone ne porten e hyrjes se produkteve dhe teknologjive perendimore ne Ballkan.

Një përgjigje te Konferenca Biodry
  1. Ju pershendes.
    Ju kisha lut per nje definicion rreth fjales ” Lageshti kapilare” ?
    Faleminderit..


[sipër]

Lini Nje Koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *