Njoftim

Ne datat 26-28 Mars, ne ambientet e Pallatit te Kongreseve u realizua Panairi i Ndertimit, ku JON shpk prezantoi teknologjine me inovative kunder lageshtise kapilare Biodry. Ky panair iu drejtua te gjitheve, profesionisteve te fushes, individeve, cilitdo qe nderton ose rinovon!

Me date 11.11.2014 prane ambienteve te Universitetit Epoka u mbajt seminari nderkombetar I organizuar nga “JON construction&solution” ne bashkpunim me “Epoka university” dhe “Konfindustria Shqiptare” Ky seminar kishte per qellim prezantimin e produkteve te reja dhe ekologjike te fushes se ndertimit. Në seminar morën pjesën përfaqësues të nivelit të lartë nga bizneset qendrore të rajonit […]

JON SHKON NE KOSOVE!

Dhjetor 26, 2014 Njoftim

Me date 15.11.2014 “JON construction&solutions” ne bashkepunim me “Mabb group” organizon takimin nderkombetar mbi marken avangarde te hidroizolimeve, Volteco.

Kjo konference u mbajt ne ambientet e Hotel Emerald ne Prishtine. Referues ne event ishin perfaqesues te Volteco nga zyra teknike dhe komercale si dhe pjesemarres nga pushteti lokal, bizneset dhe studio e projektimit.

Administratori I “JON construction&solution” Z. Gezim Beqaj mbajti fjalen e hapjes ku permendi se ne sektorin e ndertimit le per te deshiruar cilesia e hidroizolimeve si dhe perdorimi I materialeve te certifikuara te cilat luajne rol te rendesishem ne sigurine e jetes, por edhe ne jetegjatesine e nderteses.

Gjate eventit u kryen eksperimente praktike per te demostruar cilesite e produktit dhe me pas u prezantua pjesa teorike e tyre. Pas suksesit te kesaj conference, u vizituan dy kantiere ndertimi me problematika ne fushen e hidroizolimeve