Slide backgroundSlide thumbnail

Ndertime Cilesore

Ne jemi lider ne fushen e Konstruksionit fale kujdesit dhe energjise qe i kushtojme projekteve.

Slide backgroundSlide thumbnail

Projektim

Ne jemi lider ne fushen e Konstruksionit fale kujdesit dhe energjise qe i kushtojme projekteve.

Slide backgroundSlide thumbnail

Ujesjelles & Kanalizime

Mbroni banesen ose objektin ndaj elementeve natyrore. Jon Konstruksion ju ofron siguri dhe garanci.

Slide backgroundSlide thumbnail

Hidroizolime

Materiale dhe eksperience 15-vjecare ne fushen e hidroizolimeve.

Slide backgroundSlide thumbnail

Dysheme

Shtrimi i dyshemeve me materiale 100% bio-ekologjike mundesohet nepermjet Forbo Flooring.

Slide backgroundSlide thumbnail

Inovacion

Tek Jon Konstruksion mund te gjeni pajisjet me te fundit qe i duhen ndertimit.

VIDEO TOUR

TEKNOLOGJI INOVATIVE

Biodry

Biodry eshte nje teknologji e re ne ndertim qe perdoret per largimin e lageshtise kapilare nga muratura.

Forbo

"Forbo Marmoleum" eshte i perbere nga kombinimi i Rreshires, vaj liri, pisha, gur gelqeror, miell tape dhe miell druri, rrenje bimesh, te cilet e bejne kete product organik.

Multiceramics

Multiceramics është një shtresë unike e përbërë nga përzierja e nano-akrilikëve me formula aditive rezine.

Ne Ofrojmë

Ndajeni këtë faqe në rrjete sociale